sos waniliowy << cofnij 
O firmie

Aktualności

Nasze produkty

Sklep internetowy

Zdrowe żywienie

Sprzedaż hurtowa

Regulamin sklepu

Przepisy

Kontakt

Ecropolis

PIERNIKI SZCZECIŃSKIE

CERTYFIKAT TAST 2012




  sos waniliowy



Składniki:
1/2 l mleka, 1/2 laski wanilii (przekroić na pół), 2 łyżki cukru trzcinowego, 1 żółtko, 1 łyżka mąki orkiszowej, szczypta soli.

Wykonanie:
Rozkwirlać mąkę, żółtko z odrobiną mleka, dodać pozostałą część mleka, wanilię, cukier oraz sól, zagotować, zdjąć z kuchenki i wciąż mieszając ostudzić.

 PPH Tast   ul. St. I. Witkiewicza 1b   71 - 121 Szczecin   tel./fax (091) 48 710 74 / tel. 48 728 85   poczta@tast.pl     realizacja www.ssi.com.pl