Sos migdałowy do kleiku lub owoców << cofnij 
O firmie

Aktualno¶ci

Nasze produkty

Sklep internetowy

Zdrowe żywienie

Sprzedaż hurtowa

Regulamin sklepu

Przepisy

Kontakt

Ecropolis

PIERNIKI SZCZECIŃSKIE

CERTYFIKAT TAST 2012




  Sos migdałowy do kleiku lub owoców


Składniki:
1/2 l mleka. 1/2 laski wanilii, 2 łyżki cukru trzcinowego (30g), 50 g startych migdałów, 1 łyżka m±ki orkiszowej, ewentualnie szczypta soli.

Wykonanie:
Mleko, wanilię, cukier oraz sól zagotować a następnie wlać do startych migdałów. Według uznania zagę¶cić m±k± orkiszow±.

 PPH Tast   ul. St. I. Witkiewicza 1b   71 - 121 Szczecin   tel./fax (091) 48 710 74 / tel. 48 728 85   poczta@tast.pl     realizacja www.ssi.com.pl