Zupa kasztanowa << cofnij 
O firmie

Aktualności

Nasze produkty

Sklep internetowy

Zdrowe żywienie

Sprzedaż hurtowa

Regulamin sklepu

Przepisy

Kontakt

Ecropolis

PIERNIKI SZCZECIŃSKIE

CERTYFIKAT TAST 2012




  Zupa kasztanowa


Składniki:
1 1/2 l wody, 1 1/2 granulowanego wywaru (zupa delikatesowa), 100 g mączki z kasztanów jadalnych, 100 ml czerwonego wina, 4 łyżki śmietany.

Wykonanie:
Ugotować wywar z 1 1/4 l wody. Mączkę z kasztanów wymieszać w 1/4 l wody a następnie wlać do wywaru. Doprawić czerwonym winem i smietaną, ponownie zagotować - i gotowe!

 PPH Tast   ul. St. I. Witkiewicza 1b   71 - 121 Szczecin   tel./fax (091) 48 710 74 / tel. 48 728 85   poczta@tast.pl     realizacja www.ssi.com.pl